en als je wilt vliegen...

U hebt een droombeeld, een ambitie en een duidelijke visie. U weet wat u met uw bedrijf, met uw merk en persoonlijk wilt bereiken. Maar hoe draagt u dit helder en consistent uit naar buiten en hoe krijgt u anderen hierin mee? Essentieel is te weten wat uw doelgroep beweegt. Niet alleen voor het bepalen van de juiste strategie, positionering en profilering, maar ook voor het ontwikkelen van de meest effectieve marktbewerking. Waar, wanneer en waarmee kunt u de doelgroep het beste bereiken en met welke boodschap weet u ze echt te raken? U wilt niet schreeuwerig en opdringerig zijn, maar wel meer omzet genereren, bestaande relaties verbinden, nieuwe relaties ontwikkelen en daarmee uw korte- en lange termijn doelstellingen realiseren. U wilt meer initiatief vanuit de doelgroep zelf realiseren en daarvoor de marketingcommunicatie in de juiste beleving vervat zien, geladen met passende emotie en gevoed vanuit grondige markt- en klantkennis… Vanuit deze motivatie helpen wij u graag naar een hoger plan.

WIJ LUISTEREN GRAAG
Puremotion biedt brede ondersteuning op het gebied van marketingstrategie, communicatie, online marketing en onderzoek. Opdrachten variëren van meer korte specifieke projecten tot langlopende brede marketing- en communicatieondersteuning. In alle gevallen werken wij gestructureerd en doelmatig. Wij luisteren graag naar wat u kunt overdragen en vragen door tot wij het benodigde inzicht hebben in de relevante vraagstukken. Puremotion werkt enthousiast en gedreven toe naar het behalen van optimaal resultaat en het wow-effect. Wij verlangen dit ook van ons brede netwerk met specialisten die waar gewenst onder onze regie wordt ingezet bij (specifieke) vormgeving, tekst, fotografie, video en animaties, webdesign, online marketing, print- en drukwerk, evenementen en meer...

Kortom, bij vraagstukken op gebied van marketing en communicatie staan wij enthousiast voor u klaar en laten ons graag door u inspireren… Wij horen graag van u.

 

what's in the name

» pure

transparant, puur, echt, authentiek, zuiver, naturel, helder, eerlijk, oprecht, kwaliteit

» emotion

emotie, beleving, ervaren, proeven,
raken, bewegen, gevoel, prikkelen

» motion

actie, in beweging brengen, activeren, veranderen, ontwikkelen, vooruit, groei

  • Op zoek naar
    creatieve ideeën?
  • Uw doelgroep in
    beweging zetten?
  • Wilt u uw ambitie
    verwezenlijken?
pijltje
© Puremotion 2011 | sitemap